Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Eloğlu özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello için muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma işlemlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak az buçuk henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok etli canlıdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk vakit alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden delikükebilir lakin puro dayanç ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için tekrar yakma mesele teşkil etmez. Fakat pençe özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında köken mesele havaın dargın bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama havaı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının esir geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esir geçirmedikleri için öbür rakiplerine heybetli ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Puromuz2.com: Puro Satın Al Yildirimtesisat.org: Su Tesisatçısı

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.