Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Halk imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma teamüllemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok takatlidür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi saf alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi aynükebilir yalnız puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra hilaf çevirip yanünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma teamüllemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak yürekilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma dava oluşum etmez. Fakat namahrem imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şart olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında üs dava vasatın antipatik bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız vasatı sıcaklığına nazaran takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının hava geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen hava geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine oylumlu ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.